اولین جلسه کمیته اقتصادوسرمایهگذاری مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان در سال ۱۳۹۹، با موضوع راهکارهای کمک به اصناف از طریق شهرداری در دوران پسا کرونا بصورت مجازی با گفتگویآقای قراباغی رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایهگذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر همدان و اساتید کمیته برگزار گردید.
دکتر مصطفی رضایی راد عضو کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه کمیته در سال ۱۳۹۹ عنوان داشت: همانطور که مسئله اقتصادی بیماری کرونا بررسی میشود؛ باید مسئله اجتماعی آن هم مورد بررسی قرار گیرد. همچنین شهرداری باید کمک نماید تا جامعه با پذیرش بیماری کرونا و تغییر سبک زندگی خود با رعایت نکات بهداشتی با این بیماری مقابله کند.
دکتر امیرحسین رهبر عضو کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه کمیته در سال ۱۳۹۹ عنوان داشت: یکی از اقدامات مؤثر شهرداری همدان باید تحریک تقاضای گردشگری در تابستان باشد. بدین منظور باید برنامهریزیهای لازم با هماهنگی سایر دستگاههای ذیربط برای برگزاری جشنوارهی تابستانی هگمتانه انجام شود. سپس باید با تبلیغات تلویزیونی پرحجم در شبکهی ملی درخصوص راهاندازی جشنوارهی گردشگری هگمتانه، سهم بالایی از گردشگران را در تابستان به همدان جذب کند و به این ترتیب کسب و کار اصلی و محوری همدان را رونق بخشد.
دکتر دادوند عضو کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه کمیته در سال ۱۳۹۹ یادآور داشت:خواسته اصناف و سایر ارگانهای دولتی باید مورد بررسی قرار گیرد. در خصوص حمایت شهرداری از اصناف، شهرداری باید از طریق سازمان سیما و منظر در جهت تبلیغات واحدهای تجاری و فروشگاهها بهصورت رایگان اقدام نماید تا اصناف با تبلیغات محیطی بتوانند دوباره کسب و کارهایشان را معرفی نمایند.
دکتر اصغری صارم عضو کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه کمیته در سال ۱۳۹۹ بیان داشت: بحران کرونا فشار روحی و روانی بالایی به جامعه تحمیل کرده است؛ لذا باید آموزشهای غیرحضوری برای شهروندان در دستور کار قرار گیرد. وی همچنین افزود: در دوران بحران کرونا سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری باید ضمن افزایش فعالیت خود با روشهای مختلف مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کند و با نصب بنر در سطح شهر و تلویزیون شهری آموزش لازم را برای شهروندان مدنظر قرار دهد.
دکتر کیهانی عضو کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه کمیته در سال ۱۳۹۹ عنوان داشت: راهکارهای عملیاتی که باید در جهت حمایت از اصناف صورت پذیرد، عبارتند از: ۱.حق بیمه؛ ۲. بستههای حمایتی؛ ۳.کاهش اجاره بهای کسب و کارها؛ ۴. تعویق انداختن قبوض؛ ۵. به تعویق انداختن عوارض نوسازی و فاضلاب و پسماند تا زمان عادی شدن شرایط؛ ۶. کوتاه کردن زمان صدور مجوزهای کسب و کارها برای جلوگیری از مراجعات.
دکتر هادی رضایی راد رئیس کمیته اقتصاد و سرمایهگذاری مرکز مطالعات در اولین جلسه این کمیته در سال ۱۳۹۹ بیان داشت: پروتکل مواجهه با بحران برای مدیریت شهری باید تدوین شود تا در بروز بحرانها مجموعه مدیریت شهری با مشکل مواجه نشود. اگر بخواهیم سیاست انفرادی و راهکار جداگانه ارائه بدهیم خیلی نمیتواند بدنه اقتصاد شهری را کمک کند. همچنین لازم است مجموعه مدیریت شهری بازنگری در برنامهها و بودجه خود را با توجه به بحران کرونا در دستور کار قرار دهد.
دیدگاهتان را بنویسید