نرگس نوراله زاده در جلسه مشترک في مابين مرکز مطالعات و پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر و معاون عمراني استاندار گفت

Posted by: ادمین Category: گزارش خبری Comments: 0 Post Date: تیر ۱۴, ۱۳۹۳

نرگس نوراله زاده در جلسه مشترک في مابين مرکز مطالعات و پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر و معاون عمراني استاندار گفت

با همفکري اساتيد دانشگاه و مديران اجرايي شهر در مرکز مطالعات و پژوهش هاي شورا، مصوبات ارزنده اي به تصويب شوراي اسلامي شهر رسيده است

اعضاي هيأت امنا و شوراي پژوهشي مركز مطالعات و پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر همدان با معاون امور عمراني استاندار همدان ديدار و به تبادل نظر پرداختند.

معاون امور عمراني استاندار همدان با بيان اينكه نيازمند تعامل بيشتر با شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان هستيم، اظهار كرد: براي تبادل نظر و هماهنگي بيشتر در تصميم‌گيري‌ها به نظر مي‌رسد كه به صورت ماهي يك بار بايد اين جلسات برگزار شود.

محمودرضا عراقي با اشاره به اينكه اساس كار ما بر پايه خردجمعي است،گفت: كار براساس خردجمعي تمرين و گذشت مي‌خواهد و در وهله اول بحث خردجمعي حرف ساده‌اي به نظر مي‌رسد اما با نگاهي موشكافانه مشاهده مي‌شود كه كاري سخت است.

عراقي با بيان اينكه اتاق فكر جاي كار كردن نيست، گفت: در اتاق فكر بايد با توليد فكر و انديشه ايده داد و در كارهاي اجرايي در حين حركت خود را اصلاح نمود چرا كه نمي‌توان كار اجرايي را به خاطر بروز برخي مشكلات تعطيل كرد.

وي خطاب به اعضاي شوراي اسلامي شهر خواهان انعطاف در كارها شد و اضافه كرد: بزرگترين افراد انديشه ورز هم كه در كار اجرايي قرار مي‌گيرند از استانداردهاي خود عدول كرده و براي پيشبرد اهداف كارهاي اجرايي انعطاف نشان مي‌دهند چرا كه بين كار اجرايي و فكر كردن تفاوت وجود دارد.

معاون امور عمراني استاندار همدان در بخش ديگري از سخنان خود ريشه مشكلات شهرداري را نداشتن درآمدهاي پايدار دانست و عنوان كرد: شهرداري بايد هزينه خدماتي را كه به شهروندان ارائه مي‌دهد را دريافت كند.

محمورضا عراقي اضافه كرد: شهرداري در دريافت هزينه‌هاي خدماتي از شهروندان بايد از اقشار ضعيف و كم‌درآمد كمتر دريافت كند و يارانه‌ها نيز بيشتر به دست افراد كم‌درآمد هدايت شود.

وي با اشاره به اينكه طرح توانمندسازي حاشيه شهر طرح خوبي است، يادآور شد: در مديريت شهري هم بايد رضايتمندي مردم را در نظر گرفت و هم نفع آنها را و اگر فقط به رضايتمندي بينديشيم مشكلات شهروندان كه نفع آنهاست در آينده حل نمي‌شود چرا كه رضايت مردم مقطعي است.

معاون امور عمراني استاندار همدان اضافه كرد: همه بايد به شرح وظايف و قدرت قانوني شوراي اسلامي شهر احترام بگذاريم چرا كه با تقسيم قدرت در بين مردم از فساد در قدرت جلوگيري مي‌شود.

* هماهنگي و تلفيق علم و عمل انگيزه اصلي راه‌اندازي مركز پژوهش‌هاي شورا است

رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين جلسه با اشاره به اهداف راه‌اندازي مركز مطالعات و پژوهش‌هاي شورا گفت: با توجه به وضعيت مديريت شهري در كشور و تجربه سه دوره گذشته شوراي اسلامي شهر، اين مركز با دو هدف استفاده از نظرات كارشناسي ديگر شهروندان، جامعه دانشگاهي، مديران بازنشسته و صاحب‌نظران و همين طور با توجه به اينكه مديران شهري به علت ترافيك و ازدحام فرصت فكر كردن ندارند ايجاد شده است.

رضا ميرزايي افزود: در اين مركز با بهره‌گيري از اساتيد دانشگاهي و افراد صاحب‌نظر و همين طور مديران اجرايي علم و عمل با هم تلفيق مي‌شود تا از مديريت‌هاي سليقه‌اي و شخصي در مديريت شهري جلوگيري به عمل آيد.

رئيس شوراي اسلامي شهر همدان در ادامه با اشاره به مصوبه دولت در خصوص واگذاري ۶۰ درصد از ناوگان اتوبوسراني درون شهري به بخش خصوصي با ۱۰ درصد قيمت، افزود: با اجراي اين مصوبات مشكلات عديده‌اي در بخش حمل و نقل عمومي ايجاد شده است و براي مثال اتوبوس ۱۷۰ ميليون توماني با ۱۷ ميليون تومان واگذار شده و در حال حاضر به ۳۰۰ دستگاه اتوبوس نياز داريم و به كمك دولت براي حل اين مشكل نياز است.

وي اضافه كرد: مديريت شهري در اجراي پروژه‌هايي از جمله ايجاد فضاي سبز ۹۰ هكتاري روبه‌روي فرماندهي انتظامي استان، پارك ۴۸ هكتاري پارك ملل، تپه حاج‌عنايت و ساماندهي ورودي‌هاي شهر به خصوص بلوار بسيج نيازمند كمك دولت است.

* حمايت از پايان‌نامه‌هاي دانشجويي در مركز مطالعات و پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر همدان

در ادامه اين جلسه نرگس نورا…زاده عضو شوراي اسلامي شهر همدان و رئيس مركز مطالعات و پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر همدان به اركان اين مركز اشاره كرد و گفت: ركن اول اين مركز با عضويت هفت نفر از اعضاي شورا، يك نفر هيأت علمي و معاونت برنامه‌ريزي شهرداري همدان تشكيل شده كه تاكنون ۱۶ بار تشكيل جلسه داده است.

نورا…زاده افزود: يكي ديگر از اركان اين مركز شوراي پژوهشي است كه با عضويت ۱۰ نفر از اساتيد دانشگاه‌ها و بازنشسته‌ها شكل گرفته و از اول سال جاري تاكنون شوراي پژوهشي شش جلسه تشكيل داده است.

رئيس مركز مطالعات و پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر همدان به تشكيل اتاق فكر در كنار اين مركز اشاره كرد و يادآور شد: با همفكري اساتيد و صاحب‌نظران طرح‌ها به صحن شورا ارائه و بعد از تصويب در شوراي اسلامي شهر به مرحله اجرا گذاشته مي‌شود و تاكنون اتاق فكر ۲۷ جلسه با ۳۰۰ نفر ساعت با حضور ۴۴ نفر از اساتيد تشكيل داده است.

طي دو ماه گذشته ۲۷۰ ميليارد ريال آسفالت‌ريزي در همدان انجام شده است

همچنين در ادامه شهردار همدان با بيان اينكه مغايرت‌هايي در طرح تفصيلي وجود دارد كه نيازمند بازنگري و انجام طرح مطالعاتي و پژوهشي است، گفت: اگر مركز مطالعات و پژوهش‌ها در شوراي اسلامي شهر سه سال پيش شكل گرفته بود امروز اين مشكلات را نداشتيم.

سيدمصطفي رسولي به ساخت و سازهاي غيرمجاز و بي‌رويه در شهر اشاره كرد و يادآور شد: براي جلوگيري از بروز ساخت و سازهاي غيرمجاز به همكاري تنگاتنگ راه و شهرسازي با مركز پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر نياز است.

رسولي با بيان اينكه شهرداري كارهاي خود را انجام مي‌دهد، اضافه كرد: طي دو ماه گذشته بيش از ۲۷۰ ميليارد ريال در سطح شهر آسفالت‌ريزي شده است.

وي با بيان اينكه توان شهرداري در تأمين منابع مالي محدود است، از اختصاص مبلغ ۴۰ ميليارد ريال براي اتوبوس‌هاي درون شهري در همدان خبر داد و افزود: مديريت ارشد استان بايد دستگاه‌هاي مختلف و به خصوص خدمات‌رسان را براي همكاري با مركز پژوهش‌هاي شوراي اسلامي شهر مجاب كند تا يك طرح مطالعاتي و علمي انجام شود.

گفتني است، در ادامه اين جلسه هر يك از حاضران در جلسه از جمله دكتر گودرزي‌سروش عضو شوراي پژوهشي مركز پژوهش‌ها، قراباغي، رضايي، رحيمي‌فر، نظري و خجسته اعضاي شورا به اظهارنظر پرداختند.

image_pdfفایل PDFimage_printپرینت

اشتراك گذاری نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *