تفاهم نامه سه جانبه همكاري پارك علم و فناوري استان، شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان تفاهم نامه سه جانبه همكاري في مابين پارك علم و فناوري استان، مركز مطالعات و پژوهش هاي شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان به امضا رسيد
در جلسهاي تفاهمنامه سهجانبه همكاري فيمابين پارك علم و فناوري استان، مركز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان در راستاي ” فراهم نمودن بسترها و زيرساختهاي مناسب در جهت گسترش فعاليتهاي پژوهشي و مطالعاتي و ايجاد و حمايت از فعاليتها و شركتهاي دانشبنيان به منظور توسعه اقتصاد مقاومتي و برنامهريزي و اجراي فعاليتهاي فناورانه و كمك به توسعه كارآفريني و درآمد پايدار مبتني بر فناوري و نوآوري و اشتغال پايدار، مولد و ارزش افزا ” به امضا رسيد.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر همدان، رئيس مركز مطالعات و پژوهشهاي شورا در اين جلسه گفت: اين تفاهمنامه با عنايت خداوند متعال، شهرداري همدان، مركز مطالعات و پژوهشهاي شورا و پارك علم و فناوري استان همدان، بهمنظور تحقق اهداف و سياستهاي كلان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و توسعه مديريت شهري و اقتصاد مقاومتي مبتني بر دانش، دانايي و ايجاد اشتغال پايدار، مولد و دانشافزا بهويژه براي فارغالتحصيلان دانشگاهي و متخصصان حوزههاي مختلف علوم و فنون امضا شد.
نرگس نورا…زاده اضافه كرد: تفاهمنامه سهجانبه همكاري پارك علم و فناوري استان، شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان با هدف ايجاد و گسترش همفكري و همكاريهاي آموزشي- پژوهشي و فرهنگي در جهت گسترش همكاري و حل مشكلات و معضلات علمي- تحقيقاتي و مديريت شهري موضوع اين تفاهمنامه و نيل به خوداتكايي ملي تدوين شده و از هيچ كوششي در اين جهت خودداري نخواهند نمود.
در ادامه اين جلسه رئيس پارك علم و فناوري استان همدان با بيان اينكه پاركهاي علم و فناوري مراكز نوپايي هستند كه در كشور شكلگرفتهاند، گفت: فلسفه ايجاد پاركها اين است كه بتوانند ايدههاي محققان و افراد داراي ايدههاي نو را به توليد برسانند كه محور توليد آنها مبتني بر پژوهش كاربردي است.
مجيد كزازي اضافه كرد: پاركهاي علم و فناوري رسالت سنگيني بر عهده دارند و بر اساس فرمايشات مقام معظم رهبري محور كارها بايد بر مبناي اقتصاد مقاومتي باشد و اين تأكيدات مبتني بر علم و پژوهش محقق ميشود.
كزازي تدوين تفاهمنامه سهجانبه همكاري فيمابين پارك علم و فناوري استان، مركز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان را بر مبناي استفاده از ظرفيت علمي و پژوهشي مجموعه استان در راستاي رفع نيازهاي مديريت شهري دانست و گفت: همچنين بر اساس اين تفاهمنامه ميتوان از امكانات نرمافزاري و سختافزاري شهرداري براي تكامل و پويايي شركتهاي دانشبنيان بهره گرفت.
وي با اشاره به عضويت پارك علم و فناوري استان همدان در انجمنهاي پاركهاي قاره آسيا و جهان يادآور شد: اين موقعيت فرصت خوبي براي جذب بازاريابان و شركتهاي اقتصادي با توجه به امكانات شهرداري و ارتباطات است.
وي اظهار كرد: انتظار ميرود با امضاي اينچنين تفاهمنامههايي پويايي و حركت براي خدمت به جامعه اسلامي در سطح استاني، ملي و نيز ارتباطات بينالمللي ايجاد شود.
در پايان اين جلسه تفاهمنامه همكاري سه جانبه في مابين شهرداري همدان به نمايندگي سيد مصطفي رسولي (شهردار) و مركز مطالعات و پژوهشهاي شوراي اسلامي شهر همدان به نمايندگي نرگس نورا…زاده (رئيس مركز) از يك طرف و پارك علم و فناوري استان همدان به نمايندگي مجيد كزازي (رئيس پارك) از سوي ديگر امضا و مبادله شد.
دیدگاهتان را بنویسید