تاکید رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان : آموزش های شهروندی متناسب با نیازهای اجتماعی محلات اجرا شود.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان گفت: آموزش های شهروندی مناطق مختلف شهر باید متناسب با نیازها و فرهنگ منطقه و محله انجام شود.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهرهمدان، نرگس نوراله زاده در جلسه هم اندیشی مرکز مطالعات و پژوهشهای شورا که باحضور رییس پلیس شهرستان همدان و معاون انسانی نیروی انتظامی شهرستان برگزار شد، افزود: در راستای کاهش آسیب اجتماعی شهر لازم است مدیریت شهری ارتباط و تعامل مستمری با نیروی انتظامی داشته باشد.
نوراله زاده اضافه کرد: مدیریت شهری می تواند آمار بزه و معضلات اجتماعی را با همکاری نیروی انتظامی احصا نموده و در راستای پیشگیری و یا کاهش آسیبها در تدوین برنامه های شهری اقدام کند.
وی با بیان اینکه معضلات اجتماعی محلات شهر همدان متفاوت است، افزود: شهرداری در امر آموزش های شهروندی در تمامی نقاط به یک روش و محتوا اقدام می کند در صورتی که آموزش ها باید متناسب با نیاز هر منطقه یا محله باشد.
رییس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان نخستین اقدام در تدوین برنامه های آموزش شهروندی را شناسایی معضلات هر محله و منطقه از شهر برشمرد و افزود؛ با کمک و همکاری نیروی انتظامی می توان آمار مشکلات و آسیب های اجتماعی مناطق را شناسایی کرده و براساس نیاز محلات اقدام کرد.
رییس شورای اسلامی شهر همدان هم در این جلسه با بیان اینکه بر اساس نقش مدیریتی باید محورها مشخص شود افزود: در این راستا باید از نظر کارشناسان بهره گرفته و راهکارهایی برای کاهش بزه و معضلات اجتماعی بکار گرفت تا مطلوب مورد نظر حاصل شود.
علی اکبر نظری به نقش مدیریت شهری در کاهش معضلات اجتماعی اشاره کرد و گفت: ورود تکنولوژی در جامعه علی رغم اینکه بسیاری از کارها را تسهیل نموده اما تبعاتی در پی داشته که برای کاهش آسیبها نقش مدیریت شهری مدیریت کردن همین مدرنیته است.
نظری مدیریت اقتضایی را یکی از نکات مهم در رفتارهای سازمانی برشمرد و اضافه کرد: امروزه به فراخور شرایط جامعه، مشکلاتی وجود دارد که می طلبد به درستی مدیریت شود و امروز باید اقتضای شهر همدان را با شناسایی نیازهای مناطق و محلات، از شاخصه های مناسبی برای کاهش معضلات و آسیب ها بهره گرفت.
وی استفاده از متخصصان و کارشناسان حوزه اجتماعی و فرهنگی برای شناسایی بزه و آسیب های محلات را ضروری دانست و یادآور شد: مدیریت شهری باید از مجموعه متخصصین برای شناسایی و رفع معضلات براساس موقعیت جغرافیایی، تغییرات آب و هوایی، فرهنگ و …محلات و مناطق اقدام کند تا بتوان با مشخص کردن شاخصها بزه و آسیبها را به حداقل رساند.
رییس پلیس شهرستان همدان نیز توجه مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان به مسایل امنیتی شهری را ارزشمند دانست و گفت: عدم توجه به مباحث انتظامی و امنیتی در اجری پروژه ها یکی از مشکلات کلان شهر هاست که پس از اجرای طرح نارضایتی هایی از سوی شهروندان به دلیل بروز معضلات اجتماعی دیده می شود.
قویمی با بیان اینکه همدان جزو چهارمین شهر امن کشور محسوب شده و آمار جرایم رو به کاهشی دارد، افزود: شهر همدان جزو شهرهایی است که حاشیه نشینی در آن بسرعت گسترش یافته و بر این اساس باید ارتباط و همکاری شورا و شهرداری با دستگاه انتظامی در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی افزایش یابد.
قویمی با اشاره به اینکه جرایم ریشه در معضلات اجتماعی دارند، اظهار کرد: برای کاهش معضلات شهری باید کارهای زیربنایی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی انجام داد.
وی اضافه کرد: در مدیریت شهری اقداماتی انجام می شود که با کاهش معضلات اجتماعی و بزه ها ارتباط مستقیمی دارد و برای کاهش این معضلات لازم است مراکز امنیتی نیز ایجاد کرد.
قویمی همچنین تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی و دیگر دستگاهای اجرایی و شرکتهای خدماترسان را ضروری برشمرد و افزود: نیاز است راهکارهای مناسب و قوی تری برای اداره امور شهری با همکاری همه اتخاذ کرد و در این راستا تعاملات و ارتباط دستگاه امنیتی با مدیریت شهری ضروری است.
دیدگاهتان را بنویسید