رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان: شهرداری‌ها ویترین تعاملات اجتماعی و برنامه‌ریزی مشارکتی هستند

Posted by: ادمین Category: گزارش خبری Comments: 0 Post Date: اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۷

رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان: شهرداری‌ها ویترین تعاملات اجتماعی و برنامه‌ریزی مشارکتی هستند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان با بیان اینکه شهرداری‌ها ویترین «تعاملات اجتماعی و برنامه‌ریزی مشارکتی» هستند، گفت: مدیریت در شهر به صورت آنی مطرح است.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدمهدی درگاهی پیش از ظهر امروز در نشست صمیمی نخبگان با رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان به منظور ایجاد تعامل بیشتر جوانان نخبه همدانی با مسوولان و شنیدن راهکارها و نواقص موجود در عرصه مدیریت شهری، اظهار کرد: مدیریت شهری به‌ویژه شهرداری‌ها در دنیای امروز از یک نهاد صرفاً خدماتی به نهاد اجتماعی تبدیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه در گذشته ویترین شهرداری‌ها «شهر تمیز» بود و در گذر زمان به «امور زیربنایی» رسید، گفت: در دنیای امروز این ویترین به «تعاملات اجتماعی و برنامه‌ریزی مشارکتی» تبدیل شده است.

مشاور شهردار و رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان بیان کرد: هر چه ارتباط نهادهای مدنی و علمی با مجموعه مدیریت شهری قدرتمندتر باشد، می‌توان شهر را به عنوان شهر خردمند با مدیریت شهری خردمند معرفی کرد.

وی با تأکید بر اینکه شورا و مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر در حوزه سیاست‌گذاری فعالیت می‌کنند، افزود: برای اجرایی شدن سیاست‌گذاری‌ها از بهمن‌ماه سال ۹۶ به دستور شهردار، مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان با هدف حل مسائل شهری با رویکرد دانایی‌محوری و تحقق شهر خردمند شکل گرفت.

درگاهی با بیان اینکه امروزه با گذر از حکم‌رانی به واژه جدید حکم‌روایی رسیده‌ایم، تصریح کرد: هدف حکم‌روایی شهری، شناسایی سرمایه‌های طبیعی و اقتصادی شهر است و آنچه این سرمایه‌ها را حفظ و صیانت می‌کند، مدیریت سرمایه‌های اجتماعی است.

وی با تأکید بر حمایت از سرمایه‌های اجتماعی به‌ویژه نخبگان برای مددرسانی به مدیریت شهری، ادامه داد: مرکز مطالعات راهبردی شهرداری در چهار رکن تفکیک شده است.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی شهرداری همدان خاطرنشان کرد: کمیته تخصصی مدیریت شهری با حضور مجموعه‌ای از اساتید به عنوان برندهای همدان با راهبری طرح‌های جامع شهری، حوزه‌های کلان مدیریت شهری بررسی می‌شود.

وی یادآور شد: کمیته تخصصی ترویج و تحکیم حوزه ایثار و شهادت با حضور نخبگان این حوزه، شکل گرفته است تا مفاهیم کاربردی و عملی این حوزه را در عرصه مدیریت شهری به صورت علمی به ظهور برسانیم.

درگاهی با اشاره به برگزاری نشست‌هایی با نخبگان و صاحب‌نظران مقیم تهران برای دریافت نظرات تخصصی این افراد، اظهار کرد: با توجه به اینکه تجربه در مدیریت شهری یک اصل محسوب می‌شود، با برگزاری «شورای مشورتی تجربه» با حضور تمام بازنشستگان شهری به صورت ماهانه، مسائل عمده شهری به شور گذاشته می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه مدیریت در شهر به صورت آنی مطرح است، گفت: مجموعه‌ای از کارشناسان در حوزه‌ها و تخصص‌های مختلف در مجموعه مرکز گرد هم آمده‌اند و تلاش می‌کنیم مسائل عمده شهری را کاملاً مسأله‌محور و علمی برای آینده شهر بررسی کرده و نتایج را به مدیران شهرداری ارجاع دهیم.*

image_pdfفایل PDFimage_printپرینت

اشتراك گذاری نوشته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *